Voit ottaa ostajaan yhteyttä siirtymällä Myynnit-sivulle, etsimällä tilauksen ja klikkaamalla ostajan käyttäjänimeä. Luo viestisi lisäämällä aihe ja teksti niille tarkoitettuihin kenttiin. Lähetä viesti.

Voit selata aiempia viestejäsi klikkaamalla Viestit-linkkiä tai mitä tahansa aiemmin lähetettyä viestiä Lähetetyt-välilehden alla. Mikäli kohtaat ongelmia, ota meihin yhteyttä sivuston alaosasta löytyvän yhteydenottolinkin kautta.

Suojataksemme viestinnän suosittelemme sinua käyttämään Icephormin sisäänrakennettua viestipalvelua ostajien kanssa.

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.